TAN Afdeling Zuid  TAN sticker 50 jaar bijgesneden
 
 
 

Verslag Nieuwjaarsreceptie en Ledenvergadering

Nieuwjaarsreceptie en Ledenvergadering op 19 januari 2020

 

De Zondag 19 januari hadden zich ruim 90 deelnemers aangemeld en enkele leden hadden zich afgemeld voor de jaarlijks terugkerende Nieuwjaarsreceptie, in combinatie met de ledenvergadering.

Lees meer...

Ledenvergadering en Nieuwjaarsreceptie 2019

Gezellige Nieuwjaarsreceptie en Ledenvergadering

Op zondag 20 Januari hebben we in Heeze onze gezellige en druk bezochtte Nieuwjaarsreceptie gehad, gecombineerd met ALV en afgesloten met een lekker buffet. 
Erg gezellig, met een mooi verslag over afgelopen jaar, leuke plannen voor komend jaar en bestuurswisselingen.

Lees meer...

Nieuwjaarsreceptie TAN Zuid 2018

Nieuwjaarsreceptie TAN Zuid 2018

Om praktische redenen had het bestuur van de afdeling ZUID besloten de traditionele nieuwjaarsreceptie en de algemene ledenvergadering te combineren. Daarnaast is het formeel ook juist dat de penningmeester zijn verantwoording van het financieel beleid tijdig kan aanbieden aan het bestuur van de vereniging TAN.

Lees meer...

ALV TAN Zuid 2017

ALV TAN Zuid 2017

Na een toch iets of wat teleurstellende zomer brak daadwerkelijk het zonnetje door op onze ALV. Dat kan geen toeval meer zijn. Op zondag 20 augustus was deze mooie dag en werden we zeer gastvrij invangen bij Siraar en Wilma. Het huis is klaar en mag er beslist zijn. Het is een toplocatie geworden waar onze tractions niet misstaan.

Lees meer...

ALV Tan Zuid 2016

Op 4 september reden we naar De Heen. Tiny, Cees en Daan Bakker wachtten ons op bij het plaatselijke taveerne. Na de gigantische apfelstrudel, klommen we in de Tractions om een mooie route door West-Brabant te rijden. Onderweg maakten we nog een stop voor een wedstrijdje tegen-de-wind-in-kegelen.

Lees meer...

Nieuwjaarsreceptie 2014

Met een dikke 90 deelnemers kon het niet anders als dat de Nieuwjaarsreceptie op 19 januari een groot feest ging worden. Omdat TAN-Zuid het afgelopen jaar 40 jaar jong is geworden en we dit met een grote reünie in Haps hebben gevierd waren er nu ook diverse oud leden en BOCC-leden aanwezig.

Lees meer...

Jubileumboekje 40 jaar TAN Zuid

Ter gelegenheid van het veertigjarig bestaan van TAN Zuid hebben Henk Maas, Frank d’Achard van Enschut en Marjon Delvaux een jubileumboek samengesteld. Tijdens de nieuwjaarsreceptie reikten zij het eerste exemplaar uit aan de oprichters van TAN Zuid Wim en Gerrit van den Boom.

Lees meer...

Mooie herinneringen tijdens jubileumrit

Op de locatie in Haps aangekomen struikelde ik over de oude bekenden. Zelf ben ik sinds 1973 Als donateur en sinds 1993 als Traction bezitter lid van Tan Zuid. De oude bekenden die met mij de rit meemaakten waren mijn zwager Rob van Asten, Wim en Gerrit van den Boom. Beter bekend als "de Boomen". Beide broers zijn een eeneiige tweeling met geboortejaar 1938 en mede oprichter van TAN Zuid in de zestiger jaren. Beide heren zijn momenteel woonachtig in België, vrijgezel, en nog steeds in het bezit van enkele exclusieve oldtimers (helaas geen Traction meer).

Lees meer...

40 jaar TAN-Zuid… de eerste herinneringen

Verschillende leden en oud-leden kwamen vandaag, paaszaterdag, bijeen bij Ton van Heesch in Schijndel.

Lees meer...

Nieuwjaarsreceptie 2013

Ook dit jaar waren weer zo’n 70 personen in Eindhoven bijeen gekomen om onder het genot van een warm en koud buffet elkaar alle goeds voor 2013 te wensen.

Lees meer...

Nieuwjaarsreceptie 2012

De nieuwjaarsbijeenkomst van TAN Zuid was weer goed bezocht. Rolf van der Zande en Jan Uijlings gaven een gloedvolle presentatie over de activiteiten voor 2012.

Lees meer...

Nieuwjaarsreceptie 2011

Op 23 januari jl vond in de “Hof van Brabant” in Eindhoven de traditionele Nieuwjaarsreceptie van TAN Zuid plaats.

Lees meer...

Nieuwjaarsreceptie 2010

Een door ongeveer 70 personen, goed bezochte nieuwjaarsreceptie, was ook dit jaar weer het begin van wat een mooi traction jaar beloofd te worden.

Lees meer...

Nieuwjaarsreceptie 2008

Op zondag 20 januari kwamen we in Tilburg bij elkaar om het nieuwe jaar te starten. Hier zijn enkele foto's van de voorbereidingen voor die dag. Er werd al vroeg in de keuken gewerkt om het speciale TAN buffet klaar te maken. Een kijkje achter de schermen dus.

Lees meer...

Nieuwjaarsreceptie 2007

Op een stormachtige zondag 21 januari verzamelden we ons weer in Tilburg voor de nieuwjaarsborrel. De dames Leontien, Monique en Lia van de Traction-catering hadden zich al wat eerder teruggetrokken in de keuken.

Lees meer...