TAN Afdeling Zuid  

De Citroën A T/M ZX-Markt op 30 september in Simpelveld

De Citroën A T/M ZX-Markt op 30 september in Simpelveld

Op zondag 30 september beleefde de Citroën A T/M ZX-Markt haar vijfde editie bij de Miljoenenlijn! Niet alleen waren er volop oldtimers en youngtimers te bewonderen van Franse merken zoals Citroën, Renault en Peugeot, ook het station Simpelveld verkeert helemaal in de Franse sfeer.

Lees meer...

Molentocht Goes

Molentocht Goes

De jaarlijkse oldtimerrit in Goes onder de naam de "Molentocht " heeft toch een heel aardig traction gehalte gekregen. Aan de start namen enkele tractions deel, waaronder de Rosengart van Johan de Looff.

Lees meer...

Dat gaat naar … Reims toe….

Op de nieuwjaarreceptie was van dit evenement reed gewag gemaakt. Een poging om een “busje” vol te krijgen mislukte helaas. Paul Officier, Bart van de Loo en John Branderhorst vonden elkaar om in een dag op en neer toch de beurs te bezoeken. Voor de liefhebbers een “Mekka” van formaat, zoals de berichten aangaven, voor Bart en John zou het trouwens eerste keer zijn dat ze deze beurs bezochten. De verwachtingen waren hoopvol gestemd.

Lees meer...

Met TAN-Zuid naar het Conservatoire

Vrijdagochtend 14 november is het dan zover. TAN-Zuid
(met ook nog enkele leden van Oost, Rotterdam en wat oud-TAN Zuiderlingen)vertrekt met een grote touringcar van GEBO reizen naar Parijs om aldaar het Conservatoire van Citroën te gaan bezoeken. Om 06.00 uur stapt de eerste ploeg aan boord in Geldrop, waarna richting gezet wordt naar Breda waar de tweede ploeg al ongeduldig staat te trappelen.

Lees meer...

Hemelvaart weekend 2014 in Nord-Pas de Calais

Heel gepast om met onze “Dames” een locatie in Frankrijk te kiezen. En wel de Camping Domaine des Poteries in Flines les Mortagne. De streek heeft een authentiek Frans karakter en wordt niet overstroomd door toerisme. Dat was dan ook een grote plus voor het rijden van een aantal georganiseerde en ongeorganiseerde ritten.

Lees meer...

Agenda

Februari 2019
M D W D V Z Z
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28

Wie is Online

We hebben 105 gasten en geen leden online