TAN Afdeling Zuid  

Route 66 per Traction

Route 66 per Traction

In navolging van Danielles vader gaan Martijn en Danielle Mans uit Hunsel samen met hun twee kinderen over enkele dagen beginnen aan hun reis langs de Route 66, de bekendste autoroute van de USA.

Lees meer...

Fotoshoot

Fotoshoot

Een verzoek van het management van de groep Mainstage Maffia, voor een auto met een mafia look voor een fotoshoot resulteerde na een oproep 5 leden die daaraan hun medewerking  wilden verlenen.
Lees meer...

Traction na 25 jaar weer gevonden !

Traction na 25 jaar weer gevonden !

Ik wist dat mijn buren Noud en Joke Vermeulen in de jaren 70 een Traction hebben gereden. Noud kwam twee jaar geleden op de TANZuid sleuteldag bij ons gezellig mee buurten, en ik kreeg na afloop een mooie map met al zijn aantekeningen over zijn Traction. Toen hij dit jaar 75 werd vond zijn dochter het een mooi cadeau om pa een ritje in een Traction te laten maken. Dat hebben we toen met veel plezier gedaan. Toch knaagde het natuurlijk die dag dat we niet wisten waar de oude Traction van Noud en Joke gebleven was. Ze hadden zo veel mooie herinneringen aan die auto. Met behulp van Marcel Ningen van de ledenadministratie kwamen we er achter dat de trotse eigenaars Jan en Jennie de Haas in de Betuwe wonen, op maar een uur rijden van Heeze.

Lees meer...