TAN Afdeling Zuid  TAN sticker 50 jaar bijgesneden
 
 
 

Welkom bij de Traction rijders in Zeeland, Brabant en Limburg!

Heeft u een Citroen Traction Avant, of bent u geïnteresseerd in dit type oldtimer?  Kom dan eens naar een van onze clubactiviteiten.

Een vleugje bourgondische gezelligheid, elkaar ontmoeten en hulp bij technische vraagstukken, u vindt er vast iets van uw interesse. En het maakt uw hobby compleet om met andere Tractionisten op stap te gaan in onze regio en daar buiten.

 

 

De afdeling Zuid is onderdeel van Traction Avant Nederland. TANZuid bestaat uit meer dan 200 enthousiaste leden en hun families in Zeeland, Noord-Brabant en Limburg. Sommigen zijn nog op zoek naar een Traction, anderen druk bezig met een restauratieproject en anderen genieten al jaren van een goed rijdende auto. 

Wat kunt u als lid van Traction Avant Nederland verwachten: een maandelijks clubblad, elk jaar een meerdaagse buitenlandrit, een jaarfeest, een eigen online shop voor onderdelen, een clubshop met boeken en Tractionalia.

Daarnaast is het met name de afdeling TANZuid die activiteiten verzorgt in uw regio. Daarbij kunt u denken aan toertochten (voorjaarsrit, aspergerit, najaarsrit) een kampeerweekend met Hemelvaart, ritten met andere Citroen oldtimer clubs, maandelijkse sleuteldagen, technische checkdagen, een zomerse barbecue / afdelingsvergadering, en een nieuwjaarsbijeenkomst. Verder is er een regio magazijn met onderdelen voor de veel voorkomende reparaties en u kunt in uw regio terecht voor het lenen van speciaal gereedschap voor de Traction. En, als u op zoek bent naar een Traction Avant zijn er leden die u willen helpen om een technische inspectie te doen bij aankoop.

Wees welkom!