TAN Afdeling Zuid  TAN sticker 50 jaar bijgesneden
 
 
 

Cafe Parler IJzendijke - Technische Controle

Café Parler in IJzendijke - Technische Controle

Het was weer een klein jaar geleden, dat we met Café Parler in IJzendijke een start hebben gemaakt. Op grond van de ervaringen was besloten deze cyclus in de afdeling voort te zetten.

Samen met Ben Mooren zijn we – via Antwerpen, want de weg bij Bergen op Zoom was afgesloten i.v.m. wegwerkzaamheden - naar IJzendijke gereden,

De gastheer Erwin Corijn was van meet af aan bereid en enthousiast om ons weer te ontvangen. Hij heeft me zelfs enkele keren nog gebeld voor afstemming van een en ander. Hij keek er naar uit en dat hebben we gemerkt.

Lees meer...

Cafe Parler IJzendijke - Taxatie

Café Parler in IJzendijke - Taxatie - 2 feb 2020

Voor de derde maal op een rij zijn we met Café Parler te gast bij Garage Corijn in IJzendijke. Deze keer stond Evert van den Branden uit Heikant aan het roer als contactpersoon voor de kring Zeeland. De aanmelding verliep wat mager, maar uiteindelijk kwamen er toch ruim 20 personen op de meeting. Het thema wat gepresenteerd werd, was de TAXATIE. Het taxatiebedrijf Zeeland Expertise uit Goes was bereid een toelichting te geven van het HOE en het WAAROM van een taxatie.

Lees meer...

Cafe Parler Heerlen - Technische Controle

Café Parler Heerlen - Technische Controle

In den beginne…. er was een oproep van de Citroendealer uit Heerlen, Janssenkerres, die vroeg om een mooie Traction voor hun showroom. In het kader van het 100-jarig jubileum van het merk Citroen wilde men dit jaar allerlei acties (verkoop) ontplooien.Via een oproep was de familie Schoon uit Roermond bereid hun prachtige 15 daar een tijdje te stallen. Van de nood een deugd maken, hebben we meteen gevraagd of we een Technische Controle konden houden in de garage.

Lees meer...

Cafe Parler Sittard 2019

Café Parler Sittard 2019

De eerste bijeenkomst in Sittard in 2018 en de combi met een technische check in Heerlen dit voorjaar, was reden genoeg om weer een Café Parler bijeenkomst te organiseren bij Roger Kicken in zijn loods.

Lees meer...

Café Parler Midden-en Zuid-Limburg

Café Parler Midden-en Zuid-Limburg (Sittard) op 1 december 2018

De opmerkingen van de leden, die in de uithoeken van de afdeling ZUID wonen, was dat de afstand een grote hindernis betekende om aan gezamenlijke activiteiten deel te nemen. Het bestuur heeft zich dat ter harte genomen en een ontwikkeling gestart om voor deze groep leden een bijeenkomst te organiseren op een centrale locatie in hun omgeving onder de noemer van Café Parler.

Lees meer...