TAN Afdeling Zuid  TAN sticker 50 jaar bijgesneden
 
 
 

Technische Commissie

Onze sleuteldagen zijn geëvolueerd in een aantal nieuwe ontwikkelen van onder meer uit de acties van de vereniging TAN en door eigen ervaringen binnen de afdeling.

Er is besloten om het begrip Techniek te introduceren. Een algemene term waarvoor een commissie Techniek(TCie) is opgericht.

Haar voornaamste doel is om de veiligheid van de traction op de weg te verbeteren en in stand te houden. Hiervoor zijn twee activiteiten onder te brengen, t.w.

  • Sleuteldagen, welke gericht zijn op bovenstaand doel.
  • Technische Controledagen welke worden gehouden om die veiligheid ook daadwerkelijk te toetsen.
  • Voor advies en beperkte ondersteuning bij technische problemen is deze commissie bereid de leden daadwerkelijk te helpen of hulp te organiseren. De beperking is wel dat er geen regulier onderhoud of grote reparaties worden uitgevoerd. Hiervoor zijn de adressen van de TAN-garages(worden nog vermeld) beschikbaar.

De technische commissie wordt gevormd door Ben Mooren, Ad van der Vleuten en Paul Flentrop met als interim coördinator John Branderhorst. We zijn nog op zoek naar deskundige leden, die bereid zijn deze commissie te komen versterken.

Voor vragen rondom sleutelen kunt u contact opnemen met onze afdeling Techniek via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.