Chris Kraan stond met zijn mooie rode broek achter de kegels. We deden ons best om hem niet te raken, maar ja er lag een plas water, en ja het is ons gelukt om Chris goed nat te krijgen met kegelwerpen. Bingo, geen kegels om maar wel raak dus. We kregen wel honger van dat sporten, en zijn toen met zijn allen in Wouw op het centrale plein neergestreken. Een invasie van Tractionisten die daar een kraal van auto's maakten en stoeltjes uit de kofferbakken pleurden. Een vrolijk gezicht. De Bakkertjes hadden goed hun best gedaan om ons van lunchpakketten te voorzien, dus dat zat wel prima. Terug in De Heen gingen de partners hun best doen om de beste pizza's ooit te bakken in het historische Bakhuys. Ze streden daar om de TanZuid wisselbeker voor de meeste kegelpunten, goed beantwoorde vragen en beste pizza. Trotse winnaars waren Nelly en Theo Baijens. Tijdens de ledenvergadering werden we continue voorzien van verse stukken pizza, wat de stemming er goed in hield. Jan Uijlings en John Branderhorst werden met algemene instemming gekozen als nieuwe evenementleider respectievelijk secretaris. Een speciaal bedankje was er voor Paul Officier die 3 jaar lang de penningen en de evenement heeft geregeld. John Branderhorst werd in de schijnwerpers gezet om zijn taken op de ICCCR voor de club. We hebben ook met elkaar afgesproken dat we de uiterste inschrijfdatum van evenementen strikter gaan hanteren, om de organisatoren te helpen. Dus te laat aanmelden betekent echt geen mogelijkheid tot deelname. 

We mochten van Cees en Tiny pas vertrekken, als we ook een reuzenpannenkoek hadden gegeten, dus tja dat hebben we dan ook maar gedaan. Reuze bedankt voor de mooie dag! Marc Vos

Het verslag van de ALV is terug te lezen op de website onder de rubriek/ verslagen/ Notulen (deze rubriek is pas zichtbaar wanneer je bent ingelogd).
 

{gallery}tanzuid/bijeenkomsten/ALV2016{/gallery}