TAN Afdeling Zuid  TAN sticker 50 jaar bijgesneden

 
 
 

Nieuwjaarsreceptie 2007

Op een stormachtige zondag 21 januari verzamelden we ons weer in Tilburg voor de nieuwjaarsborrel. De dames Leontien, Monique en Lia van de Traction-catering hadden zich al wat eerder teruggetrokken in de keuken.

Tegen de klok van één uur konden stroomde het clubhuis dat we voor de gelegenheid hadden geleend van een andere vereniging al goed vol. De stemming zat er al snel in, en voorzitter Guus hield het officiële gedeelte dus ook maar kort. Belangrijkste punt van zijn betoog was het dankwoord aan Henk en Wil Maas. Henk heeft vele jaren deel uitgemaakt van het afdelingsbestuur. Een TANner van het eerste uur die vele leden kennen. Als jonkie begonnen in de club, zoals hij het zelf altijd zegt en inmiddels een trouwe traction-veteraan geworden. Wil heeft ook in de club haar bijdragen geleverd bij de nodige activiteiten.

Om de afdelingspenningen goed te blijven beheren werd al snel een nieuwe penningmeester gekozen. Rolf van der Zande zal zich over de centjes gaan buigen.

Dank ook aan de familie Lambrechts die met de nodige leden van Zuid weer een mooie stand op de Interclassics in Maastricht hadden bemand en foto's hadden meegenomen.
Geert van Eijk had een presentatie op de computer gemaakt die op de achtergrond de foto's van de vele clubactiviteiten van 2006 en het programma van 2007 vertoonde.

Marc Vos