Geert en Leontien heben het leeuwendeel van de voorbereidingen gedaan. Locatie regelen, inkopen doen, koken en opdienen. Petje af!

Ook dit jaar was het een gezellige drukte van meer dan 70 personen die op een succesvol jaar kwamen proosten. In de speech van onze voorzitter, Guus Gussenhoven, kwamen de vele fraaie evenementen en bijeenkomsten van 2007 aan bod, maar werd er ook vooruitgekeken naar alles wat er voor 2008 al was geregeld.

De inmiddels traditionele fotoshow stond weer te draaien zodat menigeen zich terug kon herkennen tijdens de afgelopen bijeenkomsten. De evenementencoördinator, Jan Uylings, gaf aan dat we in 2008 zelfs meer activiteiten hebben en we hopen dan ook om nog meer leden te verleiden om actief mee te gaan doen. Ook het Hemelvaartscomité wist alle aanwezige een fraai beeld te verschaffen van wat er allemaal was georganiseerd en mede daardoor kwamen er massaal inschrijvingen binnen.

De echtgenotes van de bestuursleden hadden wederom voor een royaal warm en koud buffet gezorgd. Zodat later op de middag eenieder voldaan en tevreden huiswaarts kon keren. We willen langs deze weg eenieder die zich heeft ingespannen voor het succes van deze dag van harte bedanken.

Marc vos
{gallery}tanzuid/bijeenkomsten/nieuwjaar2008{/gallery}