TAN Afdeling Zuid  

Inwijding Traction van Chris Hahn

Inwijding Traction van Chris Hahn

 
"Feesten" op de sleuteldag bij Chris Hahn.
Op 19 april was de heugelijke dag dat de "Dame" van Chris de Thornse straten mocht bewonderen.
We waren weer met een grote groep sleutelaars naar het "Zuiden" afgereisd om dit feestje te mogen
meevieren. Chris, zijn vrouw en dochter hadden er alles aan gedaan om dit niet zomaar voorbij te laten gaan.

Bij aankomst stond de "Dame " al te pronken op de inrit. Maar eerst naar binnen voor de overheerlijke koek met koffie. En het werd gezellig dat het meer op een "koffie klets" werd i.p.v. een sleuteldag. Moet kunnen!

Maar rond 12 uur vond men dat het tijd werd om even een luchtje te scheppen. En voor de nog rokers onder ons een sigaretje te roken. Toen was er ook enige hilariteit, want de oliedop van Rolf zijn auto was zoek. Niet getreurd Chris heeft ook nog een fiets. De weg in Thorn nagespeurd.- Niets gevonden - Dan maar een alternatief gemaakt met een potje uit de garage van Chris. Toen de laatste tape werd aangebracht, zag een slimmerd iets glimmen. En ja hoor tussen de uitlaat en motor zat de dop mooi ingeklemd. Dus weer een reden om het feestje voort te zetten.

Er werd namelijk van binnen geroepen, waar we werden getrakteerd op heerlijke verse aspergesoep gemaakt door mevrouw en de dochter van Chris. Dat was nog niet alles; toen nog de heerlijke verse broodjes en voor de liefhebbers een glaasje bier.

Toen werd het tijd voor een ritje. Chris, altijd in voor een "geintje" reed ons daarna in groepjes rond in Thorn. En had daarbij ook veel bekijks en menig duim ging omhoog. Toen deze sessie voorbij was keerde ieder voldaan huiswaarts.

Chris, je vrouw en dochter hartelijk dank voor deze onvergetelijk dag!

Jos Plasmans