TAN Afdeling Zuid  

Sleutelen 8 oktober 2016

Sleutelen 8 oktober 2016

Op zaterdag 8 oktober waren we te gast bij Henk Hessels. Niet bij hem thuis in Bergen op Zoom, maar op de zeer riante locatie van zijn schoonzoon Paul van Baal in Breda. Hier hebben we ons gestort op de remmen van een viertal Tractions.

IMG 3158

Zoals bij elke sleutelbijeenkomst onder de bezielde leiding van onze hoofdmonteur Huib de Bruine. Voor zover dit nog niet op deze plaats is gebeurd, hulde voor Huib die altijd met veel kennis van zaken, maar ook met een flinke dosis relativering ons veel kennis en kunde bijbrengt. Deze keer remvloeistof vervangen, ontluchten, remmen stellen etc. Altijd leerzaam en ook leuk om weer eens bij te kletsen.

Het was een geweldige dag die mede verzorgd werd door de hele familie Hessels. Naast het hartelijke ontvangst stond er om 12:00 uur een voortreffelijke lunch klaar. Van kippenpootje tot sparribs tot France chansons op de achtergrond met een heerlijk glas rode wijn. Ook ontbrak het niet aan soep, broodjes en Franse kazen. Fantastisch! Heerlijk, gezellig tafelen met z’n allen.

Tot slot, voor de liefhebbers nog een rondleiding door het bedrijf van Paul van Baal, Van Baal Textiles. Het bedrijf ontwerpt en produceert allerlei woontextiel. Ons werd een kijkje gegund achter de schermen: trends, productseries, marktsegmenten, productie- en afzetkanalen. Maar ook de vluchtigheid van de markt, waar Paul en zijn mensen steeds creatief op moet inspelen. Naar wat we hebben gehoord en gezien lukt dit prima. Aan Pauls enthousiasme en gedrevenheid zal het niet liggen. Al met al weer een zeer gezellige en in veel opzichten interessante bijeenkomst. Henk, Paul, Marise en alle anderen die van deze dag een succes hebben gemaakt. Bedankt!

Pieter Stallen

</p>