TAN Afdeling Zuid  

Jaarlijks bezoek op 5 februari aan ThermPhos weer een groot succes!

Jaarlijks bezoek op 5 februari aan ThermPhos weer een groot succes!

Dankzij onze gastheer Huib de Bruine mochten wij ook dit jaar weer de grootste schoonheidssalon van Nederland bezoeken.

De indrukwekkende werkplaats van ThermPhos in Vlissingen beschikt over de meest moderne was- spoel- en straal machines. Een waar eldorado voor de wat aangetaste onderdelen van onze op leeftijd zijnde dames.
Glimmend en weer als nieuw konden aan het eind van de middag de vele velgen, schermsteunen, spruitstukken, grilles, maar ook vele andere onderdelen van onze Tractions bewonderd worden. Natuurlijk moest Huib, als ware meester op de computer gestuurde machines, een tweetal krukassen weer helemaal op de juiste verhouding uitbalanceren; een kunst die maar weinig leden op dit niveau Huib nadoen!
Meer dan 22 hard werkende leden van TAN Zuid hadden dankzij salonhouder Huib de Bruine en zeker ook dankzij de sympathieke leiding van ThermPhos weer een uiterst nuttige dag achter de rug. Wat wordt het toch weer mooi in 2011 op de Nederlandse wegen met de glimmende tractions uit Zuid!

We hopen volgend jaar weer gebruik te mogen maken van de faciliteiten die ThermPhos , zonder enige vergoeding, TAN Zuid graag ter beschikking stelt.

Rolf van der Zande

Foto's: Geert van Eijk