Na een wat aarzelende aanmelding vooraf, kwamen er toch 25 leden en aanhang naar de ruimte van Paul en Roger Kicken in Sittard. Het verschil met de vorige keer was direct zichtbaar. Paul is zijn “verzameling” onderdelen, samen met een vriend, aan het ordenen geweest, stellingen opnieuw ingericht, enz, waardoor het overzichtelijk is geworden. Paul is er blij mee en getuige een enkele krat wat doorzocht moest worden voor een lampenglaasje, is alles per onderwerp netjes bij elkaar gebracht. Het is eerder een kopie van het Centraal magazijn geworden!

De bekende vlaaien en koffie/thee stonden al klaar en langzaam druppelde de deelnemers binnen. De meeste weer bekende leden, maar ook enkele nieuwelingen, die ons verrasten met een bezoek. Een lid reisde zelfs van uit Woudrichem om de “mancave ”van Paul eens te aanschouwen en naar een specifiek onderdeel te zoeken. Prima zo!

Na een kort welkom werd voor de komende activiteiten de aandacht gevraagd( sleuteldag op 14012 en de nieuwjaarsreceptie op 19 januari). Vervolgens werd een tweede “try-out” van de toolkit gepresenteerd en besproken. Jammer genoeg werkte de beamer niet, maar met geprinte sheets kwamen we ook voldoende aan het onderwerp toe. De reacties waren steekhouden en ook ludiek. Een opmerking willen we de lezers niet onthouden. Neem een wit schoon(!) lakentje mee en spreid dat onder de auto bij klussen of reparaties., Valt er een schroef o.i.d. op de grond, kun je het direct terug vinden. In het gras of zand, zal dat moeilijk lukken. Ook bij het thuis klussen een goede tip. Je moet er maar op komen!

Een kale coque van een ’52 staat te koop bij Paul, zonder motor. Bij interesse, bellen of mailen naar Paul.

De geplande tijd was weer zo voorbij en na een bedankje aan het adres van de eega van Roger en Paul en Roger zelf, werd de bijeenkomst afgesloten. Of alle bezoekers daarna direct naar huis zijn gegaan…..? De afterparty is ook altijd leuk!

De bijgaande foto’s moeten de andere leden zeker overtuigen van zowel de sfeer als het nut van deze bijeenkomsten. Paul en Roger bedankt voor jullie gastvrijheid.

Er zijn ook plannen geopperd om een bedrijfsbezoek bij een leverancier in het Zuiden te organiseren, maar daarover komt altijd een nieuwsbrief uit.

Erik van Munster, John Branderhorst.

{gallery}tanzuid/bijeenkomsten/CPSittard2019{/gallery}