Na het welkomstwoord door Evert, startte er een korte presentatie van uit het bestuur om de bijzondere zaken voor 2020 onder de aandacht te brengen. De bestuurswisselingen, de evenementen en de checks evenals de sleuteldagen passeerden de revue. Daarna gaf Jan van der Craats een toelichting over de werkzaamheden van zijn bedrijf, waarbij hij ondersteund werd door Leander Sinke, een zijn medewerkers. Hij pleitte voor het belang van een taxatie, dat deze niet alleen noodzakelijk is voor cascorijders maar ook voor WA verzekerden. Bij een evt. schade gaat veelal de tegenpartij uit van een taxatie of anders de dagwaarde. Ook bij brand als inboedel is dat van belang. Ook de punten waarop gelet werd tijdens een schouw kwamen langs. Hoe een taxatie wordt uitgevoerd en wat de belangrijke aspecten zijn werd besproken. De leden reageerden met praktische voorbeelden en dat houdt de discussie levendig. Een presentatie is te downloaden via de link boven deze text.

Jammer genoeg was geen lid beschikbaar, die een taxatie daadwerkelijk wilde laten uitvoeren. Wel was de auto van Erwin Groosman aanwezig die vrij recent getaxeerd was. Overigens een plaatje van een auto, die door hemzelf nagenoeg geheel in eigen beheer gerealiseerd is.

Tijdens de onderlinge contacten, al of niet met een drankje, werd driftig gebruik gemaakt en menigeen had zeker wat te vragen of te informeren.

Tot slot werd Erwin Corijn nog officieel TAN-garagist, met het ondertekenen van een contract. Je kunt bij hem terecht om je traction veilig en wel op de weg te houden. Erwin: succes met de klandizie.

De sfeer was dusdanig dat ook gezegd werd, dat dit is waar Café Parler ook voor bedoeld was. Elkaar ontmoeten en kennen en gekend worden. Eenieder bedankt en we zie we elkaar bij de diverse activiteiten, evenementen en bijeenkomsten.

Evert van den Branden/John Branderhorst.

{gallery}tanzuid/bijeenkomsten/CPIJzendijke2020{/gallery}