TAN Afdeling Zuid  

Een kijkje bij de buren

Als TAN Zuid hebben we regelmatig contacten met andere Citroën clubs waarmee we ritten organiseren, of die we tegenkomen bij evenementen. Neem ook eens een kijkje bij deze clubs via internet. En nog beter, zoek ze eens op!

Zo is er de PATAN voor de oude achterwielaangedreven auto's zoals de Rosalie, de C4 of de B12. Deze actieve club is een zusterclub van de TAN en heeft een zeer brede deelname aan ritten en meerdaagse evenementen. In het najaar van 2008 hebben we een gezamenlijke rit in Limburg gehouden.

Onze zuiderburen van de Belgische Oude Citroën Club (BOCC) hebben ook vaak mooie ritten en over en weer zien we leden deelnemen aan onze evenementen.

En onlangs met Hemelvaart reed ik met de fam. van Eijk en Helbers toevallig langs een Traction garage in Jalhay (B) waar de eigenaar tevens voorzitter is van de Traction Universelle de Wallonie. Ook dit was een zeer hartelijke ontvangst.

En het leuke is dat al deze clubs ook een website hebben, zodat je vanuit je luie stoel kunt genieten van de clubactiviteiten van onze Citroën-vrienden.

Via het menu Links / Citroënclubs kun je ze vinden.

Marc Vos